Absorbine Bigeloil savikääreet 8kpl/ltk

Tarjoushinta 10,90 € 8,79 € Normaalihinta 33,50 €
Erittäin helppokäyttöinen savikääre.

Yksityiskohdat

Perinteinen savihaudehoito, joka ei sotke. Tämä uusi pakattu savihaudekääre on todella helppokäyttöinen lihasten ja jalkojen hoitoon. Poistaa nestekertymiä. Voidaan käyttää lämpinä tai kylmänä. Savi on kääreen sisällä tikatuissa taskuissa, eikä näin sotke. Kääre pysyy kosteana vähintään 12 tuntia. Käyttö: Kastele haude n. 20 sekuntia. Levitä jalan ympäri ja kääri pintelillä. Poistaessa jalkaan ei jää kuivaa savea. Lämpöhauteena Bigeloil hoitaa jumiutuneita selkä-, lanne- ja lautaslihaksia. Kastele haude kuumalla vedellä ja laita loimen alle hoidettavaan kohtaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.