Blue Hors Eye Cleanser silmänpuhdistusaine 100 ml

Tarjoushinta 14,88 € 12,00 € Normaalihinta 18,60 €
Liuos silmien puhdistukseen.

Yksityiskohdat

Mieto ja tehokas puhdistaja silmille, silmäluomille ja silmänympäryksille sekä vähentää silmien tulehtumisen riskiä ja rähmintää. Käytetään hevosen silmien, silmäluomien ja silmänympärysten puhdistamiseen. Käyttö: Vedä hevosen alaluomea alaspäin ja tiputa silmänurkkaan 5-6 tippaa. Vapauta silmäluomi ja anna hevosen räpyttää. Laita pieni määrä ainetta puhtaaseen vanuun/pyyhkeeseen ja puhdista silmäkulma ja silmänympärys. Vähäisesti vuotaviin silmiin ja lian puhdistamiseen, käytä 1-2 krt viikossa. Enemmän vuotaviin silmiin tai tahmaisiin silmäluomiin tuotetta voidaan käyttää päivittäin. Ei ärsytä silmän limakalvoja HUOM! Jos silmä punoittaa, näyttää tulehtuneelta tai on samea, tulee kutsu eläinlääkäri!

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Blue Hors

Blue Hors on tanskalainen siittola ja hevosten valmennuskeskus. Laadukkaiden hevosten kanssa työskennellessään he huomasivat että monilla hevosilla on eritystarpeita, joihin on vaikeaa löytää tarpeeksi hyviä täsmätuotteita. Siitä alkoi Blue Hors Caren tuotekehitys.
Nykyään sarja sisältää monenlaisia hevosenhoitotuotteita ja lisäravinteita. Kaikki tuotteet ovat lääkelaatuisia ja myrkyttömiä. Suurin osa tuotteista on myös testattu Helsingborgin hevossairaalassa.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.