Bucas Irish Stable Light talliloimi 50g

Alkaen 99,00 € 79,84 €
Vain %1 jäljellä
Laadukas tallilloimi ohuella vanutoppauksella

Yksityiskohdat

Bucasin Irish Stable talliloimi on laadukas, kestävä ja mukava loimi, ohuella 50 g vanuvuorella. Loimessa on Bucasin klassinen muotoilu, joka tekee loimesta hyvin istuvan ja antaa lavoille tilaa. Irish stable loimi pitää hevosesi lämpimänä ja suojaa vedolta tallissa tai esimerkiksi kuljetuksen aikana. Hengittävä, silkkisen sileä vuori tekee hevosen karvapeitteestä kiiltävän. Päälinen on kestävää rip-stop materiaalia, joka hylkii likaa. Edessä kiinnitys T-soljella ja ristivyöt mahan alla.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.