Bucas Shamrock Quilt Neck 150 g kaulakappale

Alkaen 39,00 € 31,45 €
Vain %1 jäljellä

Kevyt ja hengittävä kaulakappale

Yksityiskohdat

Bucas Shamrock Quilt sisäloimen kaulakappale 150g toppauksella. Erinomainen, hengittävä kaulakappale käytettäväksi sellaisenaan tai ulkoloimien alla. Ihoystävällinen ja sileäpintainen dermo-care sisävuori toimii stay-dry vuoren tavoin, mutta hieman hitaammin, siirtäen kosteutta pois hevosen iholta. Voidaan siis pukea kostealle hevoselle treenin tai pesun jälkeen. Edessä kiinnitys tarroilla. Sopii Bucas Shamrock loimiin sekä muihin Bucasin loimiin, joissa kaulakappaleen kiinnitysmahdollisuus. L koko käy koon 145 cm loimiin, XL koko koon 155cm Loimiin.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.