Bucas Therapy loimi

Alkaen 199,00 € 160,48 €
Vain %1 jäljellä
Terapeuttinen magneettiloimi etenkin lihas- ja selkäongelmien hoitoon ja välttämiseen.

Yksityiskohdat

Terapia- ja magneettiloimi, joka palauttaa lihakset rasituksen jälkeen, sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa mm: niveltulehduksia, lihasarkuutta, pehmytkudosvammoja, kissing spine- ongelmia, selkäongelmia. Loimeen kudottu Recuptex materiaali toimii kuten Faraday Cage-ilmiö säilyttäen kehon magneettikentät ja stimuloiden verenkiertoa, happitasapainoa ja parantaen aineenvaihduntaa. Loimea voi käyttää hevosella jatkuvasti, mutta käytön aloittamiseen suositellaan lyhyempiä jaksoja hevosta tarkkaillen. Loimen voi pestä ominaisuuksien heikkenemättä 30 asteessa satoja kertoja.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.