Bucas Trotting Turnout 200 g ulkoloimi

Alkaen 135,00 € 108,87 €
Vain %1 jäljellä

Vedenpitävä ulkoloimi 200 g vuorella.

Yksityiskohdat

600D ripstop-päälikangas tekee loimesta kevyen ja miellyttävän käytössä. Loimi on vedenpitävä ja hengittävä. 200 g lämpöpuristettu polyesteritäyte ja luistava nylonkangas sisäpintana. Loimessa on ristivyöt ja jalkalenkit, sekä häntäläppä.

Loimi on muotoiltu erityisesti lämminverisille ja muille edestä hieman kapeammille hevosille. 

Kaulakappale myydään erikseen. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.