Effax Leather-Combi + nahanpuhdistusainespray 500 ml

19,90 € 16,05 €

Hoitava nahkasaippuaspray.

Yksityiskohdat

Nestemäinen ja vaahtoava nahan puhdistusaine kätevässä spray-pullossa. Toimii samalla myös nahanhoitoaineena.Tehokas koostumus, joka tunkeutuu syvälle nahkaan säilyttäen sen luonnolliset ominaisuudet. Ei sisällä rasvaa. Vähentää nahan pinnan halkeilua, sekä estää nahan kostumista ja homehtumista.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Effol

Saksalaiset Effol-tuotteet ovat tehokkaita hevosten päivittäisessä hoidossa. Sama tehdas valmistaa myös Effax-nahanhoitotuotteet.

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.