Effol Hoof Tar kaviotervaspray 125ml

10,90 € 8,79 €
Kavioiden hoitoaine kätevässä spraypullossa

Yksityiskohdat

Tehokas ja helppokäyttöinen kaviotervaspray kavioiden hoitoon. Effol Hoof-Tar on käyttövalmis liuos, jonka avulla kavionpohjien ja säteiden hoito on helppoa ja siistiä. Liuoksen terva imeytyy syvälle suojaten kaviota liialliselta kosteudelta. Desinfioiva alkoholilios ehkäisee sädemätää ja muita bakteerien aiheuttamia kavio-ongelmia. Riittoisa pullo, josta riittää noin 60 hoitokerraksi. Pullo pitää myös tervan hajun sisällään. Käytä erityisesti kavioiden vuolun ja kengityksen jälkeen. Sisältö: Pyökkiterva alkoholilioksessa.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Effol

Saksalaiset Effol-tuotteet ovat tehokkaita hevosten päivittäisessä hoidossa. Sama tehdas valmistaa myös Effax-nahanhoitotuotteet.

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.