Equestrian Stockholm Black Raven Sportive korvahuppu

Alkaen 49,95 € 40,28 €
Vain %1 jäljellä

Sporttinen tummanvioletti korvahuppu 

Yksityiskohdat

Ylellinen tummanvioletti korvahuppu. Koristeltu mustalla satiinimerkillä edessä, mustalla kanttinauhalla ja mustalla Equestrian Stockholm -merkillä. Korvahuppu suojaa sekä hyönteisiltä, vaimentaa melua ja viimeistelee tyylikkään ulkoasun. Korvissa on joustava kangas hyvän istuvuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Sopii täydellisesti yhteen Sportive Black Raven -malliston satulahuovan kanssa.

Väri: Tumman violetti, Musta satiininen etuosa jossa musta metallilogo
Yksityiskohdat Musta kanttinauha, jossa toistuva valkoinen Equestrian Stockholm Sportive -logo
Materiaali: Virkattu kangas, 100% puuvillaa. Kiiltävä kangas, 100% polyesteri
Pesu: Pesu 30°. Käytä pesupussia. Tasokuivaa

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.