Equestrian Stockholm Dark Venice Korvahuppu

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Upea denimin sininen korvahuppu

Yksityiskohdat

Ylellinen deniminsininen Dark Venice -malliston korvahuppu. Virkattu korvahuppu on koristeltu kauniilla satiinikankaalla edessä, mustalla hopeanhohtoisella nauhalla ja mustalla Equestrian Stockholm -laatalla. Korvahuppu suojaa sekä hyönteisiltä että vaimentaa melua. Korvaosissa on joustava kangas, jonka ansiosta huppu istuu täydellisesti ja on mukava hevoselle. Sopii täydellisesti yhteen Dark Venice -malliston satulahuovan kanssa.

Väri: Denimin sininen

Reunus: musta ja hopea metallinauha

Yksityiskohdat: Musta metallilaatta Equestrian Stockholm logolla

Materiaali: Virkattu neulos 100% puuvillaa. Kiiltävä kangas 100% polyesteria

Pesu 30° asteessa. Käytä pesupussia. Tasokuivaus. Älä silitä tai käytä huuhteluainetta.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.