Equestrian Stockholm Fleecetakki

Alkaen 119,95 € 96,73 €
Vain %1 jäljellä

Huippulaadukas ja tyylikäs ekologinen fleecetakki

Yksityiskohdat

Tyylikäs ja mukava takki, jossa on sileä, likaa hylkivä päälikangas ja pehmeä, lämmin fleecevuori. Takki on ommeltu tyköistuvaksi ja siinä on kontrastia tuova kiiltävä pystykaulus. Selässä on kaunis Equestrian Stockholm brodeeraus ja olkavarressa ES logo.  Kiiltävät vetoketjut ovat Saksalaisen laatumerkin YKK:n valmistamat.  

Takki on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, joka sisältää kahvipapuöljyä (valmistettu kierrätetyistä kahvipavuista). Materiaali kuivuu jopa 200 % nopeammin kuin puuvilla, se heijastaa UV-säteitä ja sillä on hajuja hillitsevä vaikutus. Ominaisuus pitää takkisi raikkaana pidempään, mikä tarkoittaa vähemmän pesuja. Parempi planeetalle, parempi takille.

Materiaali: 50 % polyesteriä 50 % kahvipapuperäistä kierrätettyä polyesteriä
Sisäpuoli: Pehmeä fleece
Ulkopuolelta: Kiiltävä, likaa hylkivä
Pesuohje: Pesu 40 asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.