Equestrian Stockholm Poolopaita

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Kaunis neulepoolo 100% kierrätettyä puuvillaa

Yksityiskohdat

Kaunis, mukava ja lämmin neulepoolo joka on valmistettu 100% kierrätyspuuvillasta. Poolo on muotoiltu vartaloa imartelevaksi, mutta mukavan reiluksi. Mikäli haluat istuvamman paidan, suosittelemme valitsemaan normaalia kokoasi yhden koon pienemmän. Yksityiskohtina kaksi hohtavaa ES logoa, toinen vasemmassa olkavarressa ja toinen oikeassa hihassa. 

Pesuohjeet: Pesu helläpesuohjelmalla 30 asteessa. Pestävä samanväristen kanssa. Älä valkaise tai käytä huuhteluainetta tai kuivausrumpua.  Anna kuivua ilmavasti. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.