Equestrian Stockholm Tekninen Paita

Alkaen 69,95 € 56,41 €
Vain %1 jäljellä

Kierrätysmateriaalista valmistettu tekninen paita

Yksityiskohdat

Equestrian Stockholmin kaunis ja laadukas tekninen paita, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Materiaali on hengittävää, pehmeää ja joustavaa. Hehkuva tumman pinkki paita on osa Wild Rose Mallistoa, joka on suunniteltu osaksi Equestrian Stockholmin Ride For Women kampanjaa ja kansainvälistä  We Ride Together yhteistyökampanjaa. Paita on viimeistelty tyylikkäillä harmailla raidoilla, joissa teksti "Power Woman". #RideForWomen on Equestrian Stockholmin oma kampanja, jonka missio on voimaannuttaa naisia selviytymään kaikista tiellä olevista kuopista ja menestymään tavoitteissaan. Kampanja haluaa erityisesti tuoda esille, kuinka tärkeää on, että nuoret tytöt ovat ympäristössä, joka tukee ja kunnioittaa heitä, pitää heidät turvassa ja antaa heidän kasvaa sellaisiksi kuin he ovat.

We Ride Together on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka perustettiin vuoden 2021 alussa lisäämään tietoisuutta nuorisourheilussa tapahtuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Organisaatio on aloittanut työnsä hevosalan parissa ja laajentunut nyt myös muihin urheilulajeihin. We Ride Together – organisaation tehtävänä on tehdä nuoriso- ja amatööriurheiluympäristöistä turvallisempia kaikille urheilijoille. Equestrian Stockholm lahjoittaa 5 % kaikista Wild Rose ja Stone Blue malliston tuotteiden tuotoista We Ride Together organisaatiolle.

Pesu: Pesu 40°. Pese pesupussissa. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Ilmakuivaa

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.