Blue Hors Care Click'n Wash 1L

34,90 € 28,15 €
Mieto, tehokkaasti puhdistava ja hellävarainen shampoo.

Yksityiskohdat

Tämän helpommaksi ei hevosen peseminen muutu! Kytke pullo suoraan vesiletkuun ja suihkuta! Mieto, tehokkaasti puhdistava ja hellävarainen shampoo, joka pesee ihoa ärsyttämättä tai kuivattamatta. Antaa karvalle hienon kiillon. Poistaa ruiskutussuuttimella tehokkaasti jopa syvän lian. Helppokäyttöinen suihkusuutin mahdollistaa riittoisan käytön. Yksi pullo riittää noin 26 pesuun. Käyttö ilman suihkusuutinta: Huuhtele hevonen haaleassa vedessä. Hiero shampoo turkkiin. Huuhtele. Suihkusuuttimella: Asenna letkun pikaliitin suihkusuuttimeen. Varmista, että se on oikein paikallaan. Käännä hanaa, kunnes saat halutun veden paineen. Säädä vedenpaine painamalla sinistä lukitusta taaksepäin ja kääntämällä valkoista kiekkoa. Huuhtele pesun jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä altista pakkaselle tai suoralle auringonvalolle.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Blue Hors

Blue Hors on tanskalainen siittola ja hevosten valmennuskeskus. Laadukkaiden hevosten kanssa työskennellessään he huomasivat että monilla hevosilla on eritystarpeita, joihin on vaikeaa löytää tarpeeksi hyviä täsmätuotteita. Siitä alkoi Blue Hors Caren tuotekehitys.
Nykyään sarja sisältää monenlaisia hevosenhoitotuotteita ja lisäravinteita. Kaikki tuotteet ovat lääkelaatuisia ja myrkyttömiä. Suurin osa tuotteista on myös testattu Helsingborgin hevossairaalassa.

© 2020 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.