Käytetty Wintec 500 HART koulusatula 17"

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Siisti vähän käytetty satula

Yksityiskohdat

Vähän käytetty, siistikuntoinen satula. Sisällä punainen wide-kaari.

 

"Wintec 500 HART koulusatulassa yhdistyvät kestävyys, helppohoitoisuus ja täydellinen istuvuus helpon muokattavuuden ansiosta. Wintec 500 HART satulassa on kaikki tutut Wintec Cair satuloiden upeat ominaisuudet, mutta uudistetussa HART mallissa satuloiden paneelit ja pintamateriaali ovat entistä pehmeämmät ja miellyttävämmät. Hart mallissa satulassa on tuttu innotiivinen, Elastiflex-runko, vaihdettava easy-change etukaari ja Cair-ilmatoppaus. Satula on valmistettu notkeasta synteettisestä materiaalista, joka on ulkonäöllisesti tyylikäs, kuten nahka, mutta paljon helppohoitoisempi. Satula ei säikähdä vettä, eikä se tarvitse rasvausta. Puhdistus on helppoa vedellä ja miedolla pesuaineella, kuten Wintec synteettisten satuloiden puhdistusaineella. Satulassa on tukeva ja helppo istua kovassakin menossa, mutta samalla materiaali on kuitenkin pehmeä ja mukava. Satulan superpehmeät paneelit muokkautuvat hevosen selkään täydellisesti, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia hevosesi mukavuudesta.

Wintec HART satuloissa yhdistyvät kaikki Horse And Rider Technology (HART) innovaatiot. Elastiflex- runko on poikkeuksellisen kevyt, symmetrinen ja kestävä runko. Runko taipuu hevosen liikkeiden mukana, jolloin se antaa hevoselle enemmän vapautta liikkua ja suojelee hevosen selkää tärähdyksiltä. Sivuttainen taipuminen antaa hevosen selän kääntyä ja liikkua esteettä. Wintec satula antaa hevosellesi enemmän vapautta. Erittäin pehmeä ja mukava CAIR-ilmatoppaus antaa täydellisen iskunvaimennuksen ja jakaa paineen tasaisesti hevosen selkään. Satuloissa on reilun kokoiset, pehmeät paneelit, jotka jakavat paineen saumattomasti ja hellävaraisesti.

EASY-CHANGE etukaarilla voit muokata satulasta leveämmän tai kapeamman aina tarpeen vaatiessa, kun esimerkiksi hevosen lihaskunto muuttuu. EASY-CHANGE-toppauspalaseteillä pystyt muokkaamaan myös satulan paneelien sopivuutta. Satulan muokkausmahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset ja satula on aina muokattavissa myös takaisin esimerkiksi leveämmästä kapeammaksi. Wintec satula on täydellinen nuorille ja kehittyville hevosille, joiden selän muoto muuttuu usein. Satulan istuvuus ja mukavuus myös ratsastajalle ovat erittäin tärkeitä ja Wintec HART satuloissa myös tähän on kiinnitetty huomiota. Wintec satulassa istut tasapainossa ja tiiviimmässä kontaktissa hevosesi kanssa. Tukevan ja luonnollisen tuntuista istuntaa tukevat tarkkaan suunniteltu muotoilu, ergonominen jalustinhihnan kiinnityksen suunnittelu ja muokattavissa olevat polvitukien paikat. Wintec satulassa tunnet hevosesi liikkeet ja saat paremman yhteyden hevoseesi."

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.