Liggoo LED-monitoimivalo

Tarjoushinta 29,90 € 24,11 € Normaalihinta 39,90 €

Uuden tieliikennelain määräykset täyttävä monikäyttöinen led-valosarja. 

Yksityiskohdat

Huomiovalo liikenteeseen hevoselle tai ratsukolle. Valaisin ja perävalo kärryihin.

Erittäin monipuolinen valosarja, jolla saat punaisen valon taakse ja valkoisen eteen tieliikennelain määrämällä tavalla. Valaisin on superkätevä myös kaikissa muissa tilanteissa missä tarvitaan siirrettävää valoa ilman johtoja. 
Liggoo-valot ovat ladattavia tehokkaita 300 lumenen Led-valoja, jossa on useita muunneltavia kiinnitysvaihtoehtoja. Pakkaus sisältää punaisen ja valkoisen valon, sekä runsaasti lisäosia. Valoja voi käyttää hevoseen, kärryyn tai ratsastajaan kiinnitettynä. 
Sään kestävässä valaisimessa on kolme eri tehovaihtoehtoa, sekä vilkkuva toiminto. On-off-painike on valaisimen keskellä. Laadukkaat valot ovat erittäin tehokkaita, ne näkyvät pimeässä jopa satojen metrien päähän!

Valaisin ladataan mukana tulevalla USB-johdolla ja valaisin toimii yhdellä latauksella 1,5-6 h valitusta tehosta riippuen. Valaisin ilmoittaa latauksen heikkenemisestä vilkuttamalla valoa kun akkua on alle 10% jäljellä. Muista sulkea latausportin korkki aina latauksen jälkeen, jotta valaisin pysyy vesitiiviinä käytössä.
Valaisin on vahvaa polykarbonaattimuovia. 

Mukana tulevilla osilla saat valaisimen kiinnitettyä hevosen valjaisiin tai häntään, ratsastajan kypärään tai saappaaseen, tai kärryyn. (kiinnitysremmi voi olla hieman lyhyt kaikista paksuimpaan kärryputkeen, jolloin voi käyttää lisänä esim. nippusidettä).

Pakkaus sisältää: 

-kaksi valoa: valkoinen ja punainen
-valaisimen runko-osan, jolloin valoja voi käyttää mm. taskulamppuna
-kaksi klipsikiinnitystä, joissa myös magneettikiinnike
-kaksi ripustuskoukkukiinnikettä
-kaksi joustavaa kiinnitysremmiä
-joustavan kuminauhakiinnikkeen, joka sopii mm. otsalamppukäyttöön
-kaksi USB-latausjohtoa
-säilytyslaukun

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.