Plusvital Effivet Hydrogel 500 ml

27,50 € 22,18 €

Hoitogeeli haavan hoitoon ja -suojaukseen sekä ärtyneelle iholle ja riville.

Yksityiskohdat

Antibakteerinen paikallisten bakteerien, virusten ja sienien torjuntaan käytettävä haavageeli.

Plusvital Effivet on tehokas bakteereiden tappaja, jonka patentoidun teknologian avulla se matkii kehon omaa immuunijärjestelmää.

Vaikuttava aine hypokloorihappo on heikko happo, joka tukee eläimen omia immuunijärjestelmän soluja  infektion tappamiseksi. Se on antibakteerinen, antiviraalinen ja sieniä torjuva sekä erittäin tehokas hajottamaan bakteerien soluseinää ja tappamaan bakteerit sisäisesti. Se on turvallista nieltäväksi, koska se esiintyy luonnostaan ​​kehossa ja ei ärsytä.

Haavojen korjausprosessin aikana haavanhoidon päätavoitteena on luoda tarvittavat olosuhteet, jotta luonnollinen korjaus- ja uusiutumisprosessi voi edetä, eivätkä ulkoiset olosuhteet estä paranemisprosessia.

Tuote on kivuton, hellävarainen, eikä ärsytä ihoa. Ei sisällä alkoholia. 

Nykyään haavanhoidossa suositellaan kosteaa haavanhoitoa. Plusvital Effivet Hydrogel on erinomainen tuote tähän tarkoitukseen. Levitä geeliä puhdistetun haavan päälle sekä hieman reunoille. Hydrogel muodostaa haavaan suojaavan kalvon, sekä lievittää kipua. Haava pysyy kosteana geelin alla.

Ennen geelin levittämistä voit käsitellä puhdistaa alueen Effivet Liquidilla ja haavanhoidon jälkeen tarvittaessa peittää Plusvital Poultice- sidoksella. 

Riittoisa 500 ml pumppupullo, josta tuotetta on helppo annostella hygienisesti suoraan hoidettavalle alueelle. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Plusvital

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.