Polar Equine M460 Trotting Sykemittari ravimalli

399,00 € 321,77 €
Sykemittari ravikäyttöön isommalla näytöllä.

Yksityiskohdat

Polar M460 laitteella seuraat hevosesi sykettä, nopeutta ja matkaa reaaliaikaisesti. Laite on helppokäyttöinen. Hevosen ympärille tulee pehmeä sykevyö ja kärryn putkeen kiinnitetään M460 näyttö. Laite on täysin vedenkestävä, ja sen suurikontrastinen ja tarkka näyttö sopii ihanteellisesti ulkokäyttöön kaikissa sääolosuhteissa.

Polar M460 on moderni GPS-tietokone, jolla seuraat nopeutta, matkaa, korkeustietoja ja maaston kaltevuutta GPS:n ja ilmanpainemittarin avulla. Polar M460:n akku kestää jopa 16 tuntia harjoittelua yhdellä latauksella. Hevoselle tulevassa vyössä on nappiparisto, joka on tarpeen tullen itse vaihdettavissa. Polar M460:n muotoilu on virtaviivainen ja selkeä, ja siinä on hiilikuitutyylinen viimeistely. Sivunapit on kuvioitu niin, että niiden käyttäminen on helppoa.

Lue kaikki laitteen monipuoliset ominaisuudet täältä

Tuote sisältää:
-Polar M460-GPS tietokoneen
-USB Latausjohdon
-Kärrytelineen
-Polar Equine sykevyön ja H10-sykesensorin

Tekniset tiedot:

MITAT Paino 50 g Paksuus 14,0 mm (19,4 mm pidikkeen kanssa) Näytön koko 34,65 mm x 34,65 mm

TEKNIIKKA Roiskesuojattu (IPX7) Erittäin tarkka ilmanpainemittari Herkkä ja tarkka GPS 64 Mt:n flash-muisti Jopa 70 tunnin tallennusaika (35 tuntia, kun syke ja GPS ovat käytössä) Ladattava 385 mAh:n akku Akun kesto jopa 16 tuntia, kun syke- ja GPS-sensorit ovat päällä

LIITETTÄVYYS Tietojen kätevä langaton synkronointi Polar Flow -sovellukseen Bluetooth Smart -yhteyden kautta Micro-USB-liitäntä mahdollistaa latauksen ja tietojen synkronoinnin PC- tai Mac-tietokoneiden kanssa Polar FlowSync ‑ohjelman avulla Polar Flow -verkkopalvelu on yhteensopiva Mac OS X:n (10.6 ja uudemmat) sekä Windowsin (XP, 7, 8 ja 10) kanssa GPS-satelliittien esilataus Yhteensopiva poljinvoiman Bluetooth Smart-mittareiden kanssa (tarkista kolmannen osapuolen tuotteiden yhteensopivuus) Päivitettävä ohjelmisto Käyttöliittymän kielet: englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu), norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, tšekki, turkki ja venäjä.

Huomaa, että tämä tuote on optimoitu pyöräilykäyttöön. Tästä syystä esimerkiksi kalorinkulutuksen seuranta ja eräät muut toiminnot eivät välttämättä anna luotettavia tietoja eläinten tapauksessa.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Polar Equine

Suomalaiset Polar Equine -sykemittarit auttavat sinua kehittämään hevostasi turvallisesti ja oikein. Se on luotettavin tapa saada selville, kuinka tehokkaasti hevosesi harjoittelee; se mittaa helposti ja tarkasti hevosen rasitustasot sekä lepo- ja palautumissykkeet harjoittelun aikana.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.