Polle 50v Juhlamuki Lahjapakkauksessa

19,90 € 16,05 €

Polle 50v. juhlamuki hienossa lahjapakkauksessa!

Yksityiskohdat

Hyvää syntymäpäivää Polle! Lena Furberg piirsi Pollen ensimmäistä kertaa vuonna 1972, ja nyt on julkaistu ihastuttava juhlamuki. Keraaminen muki on pakattu Polle-kuosiseen peltipurkkiin. Mukin tilavuus on 3,5 dl, ja se on sisältä puhtaanvalkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja se on mainio lahjaidea.

Mitä ihmettä Polle touhuaa? Hän yrittää parhaillaan hivuttautua aidan alitse vapauteen: aikooko Polle karata? Pollen eläinystävät katselevat Pollen touhuja kummissaan - ja hieman odottavinakin. Mitäköhän seuraavaksi oikein mahtuu tapahtua? Polle taitaa haikailla leppoisasta kesäpäivästä ja omista reiteistä!

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Mukin voi yhdistää kauniisti valkoiseen kattaukseen tai muihin Furbergin tuotteisiin. Veikeitä hetkiä lämpöisen juoman äärellä kaikille heppafaneille!

Materiaali: Keramiikka, pelti
Vetoisuus: 3,5 dl
Pesuohje: Konepesun kestävä (ilman pakkausta)
Mitat: 14 x 10 x 14 cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Lena Furberg

Lena Furberg on tunnettu ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Lenan tunnetuin hahmo on rakastettu Polle (ruotsiksi Mulle). Lenan piirroksista on valmistettu myös tekstiilejä, pelejä ja lahjatavaroita.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.