Polle Joulumuki Latte

Tarjoushinta 8,00 € 6,45 € Normaali hinta 16,00 €

Tunnelmallisen talvinen lattemuki.

Yksityiskohdat

Tunnelmallisen talvinen keraaminen lattemuki, jonka tilavuus on 4,5 dl. Kookkaan mukin kyljissä seikkailee Lena Furbergin luoma Polle talvisessa metsämaisemassa. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja on mainio lahjaidea.

Polle on maailman monin poni. Nyt Polle on päässyt talviseen metsään ratsastusretkelle. Hän kulkee vauhdikkaasti eteenpäin, raikkaasta talvipäivästä nauttien – vai yrittääköhän se päästä sittenkin vain nopeasti takaisin lämpöiseen talliin? Metsän eläimet seurailevat mielenkiinnolla Pollen menoa. Puiden suuret rungot kohoavat mahtavina ylöspäin ja kettu nukkuu rauhallisena lumihangen suojassa. Nyt jos koska on täydellinen päivä ratsastusretkelle!

Laadukas keraaminen lattemuki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle-muki on helppo yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin ja astioihin. Kaikille Pollen, hevosten ja talven ystäville!

Materiaali: Posliini
Vetoisuus: 4,5 dl
Pesuohje: Konepesun kestävä
Mitat: 11 x 13 x 9 cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Lena Furberg

Lena Furberg on tunnettu ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Lenan tunnetuin hahmo on rakastettu Polle (ruotsiksi Mulle). Lenan piirroksista on valmistettu myös tekstiilejä, pelejä ja lahjatavaroita.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.