Polle Joulumuki Lumihiutale

10,90 € 8,79 €

Suloisen talvinen Polle-muki

Yksityiskohdat

Suloisen talvinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl. Kookkaan mukin kyljissä seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka riemuitsee lumesta. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja on mainio lahjaidea.

Polle on maailman monin poni. Nyt Polle hyppii ja nauttii riemuissaan lumesta: lumikinoksesta sen kavioiden alla sekä taivaalta leijailevista lumihiutaleista. Ilta on laskemassa, ja taivas on ihastuttavan värinen. Nyt jos koska on ihanaa!

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle-muki on helppo yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin ja astioihin. Kaikille Pollen, hevosten ja talven ystäville!

Materiaali: Posliini
Vetoisuus: 3,5 dl
Pesuohje: Konepesun kestävä
Mitat: 12,5 x 9 x 10 cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Lena Furberg

Lena Furberg on tunnettu ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Lenan tunnetuin hahmo on rakastettu Polle (ruotsiksi Mulle). Lenan piirroksista on valmistettu myös tekstiilejä, pelejä ja lahjatavaroita.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.