Ratsastajan varusteet

Ratsastaja tarvitsee hyvät varusteet, jotta harrastaminen ja kilpaileminen olisi mukavaa. Hyvin istuvat, oikean kokoiset ja käyttötarkoitukseen sopivat ratsastusvarusteet lisäävät myös merkittävästi turvallisuutta. Hevarilta löydät ratsastusvarusteet niin aloittelijalle, harrastajalle kuin ammattilaiselle. Ratsastusvarusteiden valintaan ja sovittamiseen saat asiantuntevaa apua asiakaspalvelustamme sekä paikan päällä myyjiltämme.

Ratsastajan olennaisimpia perusvarusteita ovat laadukas ja oikean kokoinen ratsastuskypärä, ratsastushousut, ratsastussaappaat tai ratsastuskengät sekä ratsastushanskat. Myös turvaliivi on hyvä tapaturmariskien kannalta, sillä se tarjoaa suojaa ylävartalolle ja voi auttaa vähentämään vammojen vakavuutta onnettomuustilanteissa.

Istuvilla ja käytännöllisillä ratsastusvaatteilla voit lisätä omaa mukavuuttasi. Hevarilta löydät ratsastustakit, ratsastuspuserot, ratsastussukat sekä monenlaiset muut varusteet kaikkiin sääolosuhteisiin. Ratsastusvaatteet sopivat myös erinomaisesti muuhun vapaa-aikaan ja urheiluun.

Ratsastuskilpailuihin osallistuessa on yleensä tiettyjä pukeutumissääntöjä ja kilpailijoilta odotetaan tiettyä tyyliä sekä siisteyttä. Kisa-asuun kuuluu siisti tumma tai neutraalin värinen kisatakki, valkoinen tai vaalea kisapaita ja housut sekä korkeavartiset kisasaappaat. On tärkeää tutustua kyseisen ratsastuskilpailun tai -lajin sääntöihin, sillä eri lajeilla voi olla omat pukeutumissääntönsä. Kilpailujen järjestäjät voivat myös asettaa tietyt pukeutumisvaatimukset, joita kilpailijoiden tulee noudattaa.

Valikoimaamme kuuluvat Hevarin oma varustebrändi Equitare, sekä lukuisia muita laadukkaita merkkejä kuten HKM, Eskadron, Equestrian Stockholm, QHP ja Tattini.

Näkymät Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.