Virkon S 2,5 kg

89,00 € 71,77 €
Tehokas ja turvallinen desinfiointiaine

Yksityiskohdat

Dokumentoitu teho viruksia, bakteereita ja sieniä vastaan.

Tehokas huokoisilla pinnoilla, kovassa vedessä, alhaisessa lämpötilassa ja orgaanisen aineksen yhteydessä. Ihnateellinen karjasuojien, pintojen, laitteiden, ajoneuvojen, vedenjakelujärjestelmien ja ilmatilan desinfiointiin. Torjuu hevosten tauteja aiheuttavat virukset ja bakteerit. Tauteja aiheuttavat mikro-organismit leviävät helposti ilman pölyn mukana, pisaratartuntana, varusteiden kautta, kuljetusautoista, karsinoista ym. Virustauteihin ei ole lääkehoitoa, joten tärkeintä niiden ennaltaehkäisyyn on rokotukset ja säännöllinen puhdistus ja desifiointi. Virkon S on erittäin laajatehoinen desifiointiaine, jonka teho perustuu patentoituun hapetusreaktioon. Virkon S on lisäksi erittäin turvallinen, se ei vaadi erityisiä turvatoimia, sitä voidaan käyttää (esim ilmatilan desinfioinnissa) eläinten läsnäollessa. Virkon S on myös ympäristöystävällinen, se hajoaa biologisesti.

KÄYTTÖ
Kuivikkeet, lanta ja muut roskat poistetaan. Harjataan ja imuroidaan pölyt palkeista, putkista ja aitausten päältä. Annetaan pintojen kuivahtaa, jotta huokoset avautuvat. kastellaan pinnat Virkon liuoksella esim. painepesurilla, reppuruiskulla, puutarharuiskulla tms. Pintojen on kastuttava läpikotaisin Virkonista. Ruokinta-astiat ja juomakupit pestään harjalla ja Virkon-liuoksella puhtaaksi ja huuhdellaan lopuksi vedellä. Käyttömäärä 50g / 5 L vettä 25m2 (1%) Kuolaimet, hammasraspit, harjat ym upotetaan Virkon-liuokseen 10 minuutiksi.
Käyttömäärä: 50g /5-10L vettä (0,5-1%)

Ilmatilan desifiointi voidaan suorittaa reppuruiskulla, painepesurilla, sumutuslaitteella tai kiinteärakenteisella spinklerijärjestelmällä.
Käyttömäärä: 50g / 10L vettä 1000m2 ilmatilaa kohti. 2-4 kertaa/päivä 5-10 minuuttia kerrallaan. Sumu ei ärsytä hevosia.

HEVOSTEN PESU SIENI- JA BAKTEERI-IHOTTUMIEN YHTEYDESSÄ
Yleissuositus 1% laimennos. Hevonen pestään liuoksella, sienen tai harjan avulla huolellisesti läpimäräksi, sillä itiöt piileskelevät karvojen juuressa. 10 minuutin kuluttua huuhdotaan puhtaalla vedellä. Jatko-hoitona pälvisilsalaikut käsitellään päivittäin Virkon liuoksella viikon ajan esim. pyyhkimällä märällä sienellä.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2020 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.