Absorbine Hooflex Dressing All Natural Kavionhoitoaine 450 ml

24,00 € 19,35 €

Vain luonnollisia aineita sisältävä kosteuttava kavioöljy.

Yksityiskohdat

Kavion kosteustasapainoa ylläpitävä kavionhoitoaine. Sisältää mm. teepuuoljyä, arnicaa, kamferia ja avokadoöljyä.
Hoitaa ja korjaa kuivaa tai vahingoittunutta kaviota auttaen ylläpitäen kavion omaa luonnollista kosteutta. Pehmentää ja kosteuttaa kaikkia kavion alueita. Kätevä pakkaus, jonka korkissa sivellin. Käyttöohje: Levitä kavion pinnalle ja ruununrajaan kaksi kertaa viikossa. Kuiville tai lohkeileville kavioille tuotetta voi käyttää useammin. Voit levittää tuotetta myös puhdistettuihin kavionpohjiin, mikäli kavio tarvitsee kosteutusta enemmän. Tämä estää myös tilsoja talvella.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.