Tallitarvikkeet

Hevarilla on kattava valikoima tallitarvikkeita, ruokinta- ja juoma-astioita, sekä muita jokapäiväisiä varusteita hevostalliin. Käytännöllisillä tallivarusteilla luot hyvin organisoidun, toimivan ja turvallisen ympäristön hevosille ja ihmisille. Meiltä saat myös laadukkaat Olli aitaustarvikkeet.

Laajasta valikoimastamme löydät perustarvikkeet hevosten ruokintaan, sekä työvälineet talliympäristön päivittäisen siisteyden ylläpitoon. Myymme ja maahantuomme korkealaatuiset ruokinta-astiat, juomakupit, heinähäkit, heinäverkot, heinäkassit sekä talikot, luudat ja kottikärryt.

Tallin järjestystä, mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät käytännölliset säilytysratkaisut. Hevarilta saat telineet, naulakot, laatikot ja pussukat varusteiden, hevostarvikkeiden ja rehujen säilytykseen. Valikoimastamme löydät myös kisakaapit varusteiden kuljetukseen ja säilytykseen matkoilla.  

Tallitarvikkeita löydät Hevarin omalta luotettavalta Equitare -merkiltä, sekä lukuisilta laadukkailta brändeiltä kuten Gewa, Vplast, Gorilla, Hansbo ja La Gee. Myymme ja maahantuomme myös varmat ja helppokäyttöiset EasyFoal varsomishälyttimet.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 241

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.