Olli Aitanauha 12 mm

Alkaen 19,71 € 15,90 € Normaali hinta 21,90 €
Vain %1 jäljellä

Puna-valkoinen 12 mm leveä aitanauha

Yksityiskohdat

Ollin punavalkoinen aitanauha on Ollin aitanauhoista se peruslaatuinen, edullisempi aitanauha. Saatavana kolmea eri leveyttä: 12 mm, 20 mm ja 40 mm. Rullassa 200 m. Mikäli etsit aitanauhaa pysyviin, pitkäikäisiin aitauksiin, tutustu Ollin vihreään aitanauhaan.

Aitanauhaa valitessa on hyvä huomioida resistanssin vaikutus. Aitalangoista, -nauhoista ja köysistä ilmoitetaan tuotteen ominaisvastus (Ω/m), joka kertoo, kuinka hyvin aita johtaa sähköä (oikein rakennettuna). Mitä pienempi resistanssi eli vastus, sitä paremmin sähkö kulkee aidassa.

Leveys: 12 mm
Ominaisvastus: 0,58 Ω/m
Johtimet (ruostumaton teräs): 3 x 0,2 mm
Johtimet (tinattu kupari): 2 x 0,2 mm

LINKKI: Olli aitausopas 2022

LINKKI: Talviaitausopas

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.