Olli Hevoslaidunpylväs jalustimella

Alkaen 4,50 € 3,63 € Normaali hinta 5,00 €
Vain %1 jäljellä

Hevoslaidunpylväs 156 cm

Yksityiskohdat

Hevoslaidunpylväs jalustimella helpottaa ja nopeuttaa aitauksen tekoa huimasti: pylväs on todella helppo painaa maahan pylvään juuressa olevan jalustimen avulla! Saat lisäksi pylvään helposti suoraan.

Korkea hevoslaidunpylväs jalustimella tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten aitojen rakentamiseen: pylväässä on valmiina kaikkiaan 16 eri korkeudella olevaa ja eri kokoista kiinnityskohtaa aitalangoille. Voit käyttää pylväässä kaikkia Olli-aitalankoja, -köysiä ja -nauhoja sekä niiden kaikkia leveyksiä. Pylvään pituus 156 cm, maan päälle jäävä osuus 137 cm.

Pylväs on kestävää muovi-lasikuitusekoitetta. Sopii ympärivuotiseen käyttöön, ei tikkuunnu.

Vinkki! Jos rakennat laidunaitauksen käyttämällä muovi- tai lasikuitupylväitä, vahvista aitausta sijoittamalla tukevat puutolpat aitauksen kulmiin. Kevyet muovi- tai lasikuitutolpat taipuvat helposti, kun niihin kohdistuu vetoa. Myös veräjät on hyvä vahvistaa puutolpilla.

Huom. Toimitustapoina vain Nouto tai Matkahuolto.

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.