Absorbine Leather Therapy Restorer & Conditioner nahanhoitoaine 473 ml

24,90 € 20,08 €
Tuotteiden käyttöikää pidentävä nahanhoitoaine.

Yksityiskohdat

Nahanhoitoaine auttaa ylläpitämään nahan kestävyyttä, pidentää tuotteiden käyttöikää sekä palauttaa tuotteiden värin ja joustavuuden. Säännöllinen hoitoaineen käyttö estää myös homeen muodostumista. Sopii nahan lisäksi myös synteettisen nahan hoitoon! Käytä hoitoainetta nahkapintaisten varusteiden, satuloiden, saappaiden, kenkien ja vaatteiden hoitoon. Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä hoitoainetta sienellä nahkapinnalle ohuin kerroksin. Anna kerrosten kuivua levitysten välillä ja toista tarvittaessa. Kuivumisaika ja levitysten määrä vaihtelee nahan paksuuden sekä kuivuuden mukaan. Hoitoaine voi tuoda vanhoja öljyjä tai saippuoita tuotteen pintaan kuivumisen yhteydessä -pyyhi kostealla sienellä pois. Testaa ensin piilossa olevalle alueelle.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.