Absorbine Leather Therapy Wash nahanpuhdistusaine 473 ml

22,90 € 18,47 €
Tehokas nahanpuhdistusaine ilman jäämiä.

Yksityiskohdat

Tehokas ja helppokäyttöinen nahanpuhdistusaine, joka puhdistaa nahan syvältä sisältäpäin ja näin estää tuotteen kulumista ja halkeilua. Puhdistusaine on hellävarainen, eikä jätä jäämiä tuotteeseen. Soveltuu hyvin nahkapintaisten varusteiden, satuloiden, saappaiden, kenkien ja takkien puhdistukseen. Tuote sopii myös synteettisen nahan puhdistukseen! Saat parhaan tuloksen käyttämällä tätä tuotetta yhdessä Leathter Therapy Restorer & Conditioner -nahanhoitoaineen kanssa. Käyttöohje: Säännöllistä huoltoa varten suihkuta Leather Therapy Wash -puhdistusainetta puhtaalle sienelle tai pehmeälle liinalle ja levitä nahkapinnalle. Jos tuote on likainen, suihkuta puhdistusainetta suoraan nahalle ja odota, että lika nousee pinnalle ja pyyhi sitten pois. Puhdistusaine sisältää hyödyllisiä voiteluaineita, joten puhdistuksen jälkeen pintaa ei kannata erikseen huuhdella. Testaa ensin piilossa olevalle alueelle.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.