Absorbine Magic Cushion Extreme kaviotäyte ruskea 4 lb

85,00 € 68,55 €
Kaviotäyte

Yksityiskohdat

Magic Cushion® -täyteaine tarjoaa nopeaa ja rauhoittavaa helpotusta ylikuormittuneille, ylikuumeneville kavioille. Se auttaa tukemaan kavioiden terveyttä monin tavoin ja alkaa vähentää kavioiden lämpöä tunnin sisällä. Sisältää luonnollisia ainesosia. Sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan tai annostella kengän ja pohjallisen alle ja jättää paikalleen kenkäkierron ajaksi. Magic Cushion® Xtreme käyttää korkeampia ainesosia kuin alkuperäinen Magic Cushion® tarjoaa nopeamman ja voimakkaamman helpotuksen suorituskykyisille hevosille. Pakkauskoko n.1,8 kg.

Todistetusti vähentää kavioiden lämpöä.
Hooflex Magic Cushion ei sisällä mitään aineita, jotka USEF tai FEI ovat tällä hetkellä kieltäneet.
Nopeasti toimiva ja pitkäkestoinen.
Auttaa lievittämään kaviotärähdyksen ja trauman oireita.
Rauhoittaa kaviopohjan tulehdusta ja arkuutta.

Käyttöohje: Puhdista kaviot perusteellisesti kaviokoukulla ja teräsharjalla tarvittaessa. Ainesosien tahmeuden vuoksi saatat tarvita käsineitä levittämiseen. Ylimääräinen tuote voidaan poistaa isopropyylialkoholilla.

Pakkaaminen kengän ja pohjallisen alle: Pakkaa kaviopohja Magic Cushion -aineella ennen kengän ja pohjallisen asennusta. Pakkaaminen yön yli: Täytä kaviopohja Magic Cushion -aineella ½ tuuman paksuudelta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, peitä pohja paperilla tai muovilla ja peitä sitten koko kavio ja pohja itsekiinnittyvällä kääreellä tai kaviosaappaalla. Levitä uudelleen 24-48 tunnin välein, kunnes kunto paranee.

Sisältö: Tärpätti, jodi, luonnon nahka- ja villakuidut, hartsi.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.