Absorbine Miracle Groom 5-in1 946 ml

24,90 € 20,08 €
Monitoiminen puhdistava kiilloke

Yksityiskohdat

Absorbinen patentoitu Miracle Groom® 5-in-1 puhdistaa, hoitaa ja selvittää yhdellä käsittelyllä - ilman vettä ja saippuaa. Suihkauta, hankaa ja harjaa -valmista. . Miracle Groom jättää kauniin kiillon ilman rasvaista tai liukasta pintaa - myös satula-alueelle. Puhdistaa ja hoitaa karvaa ja ihoa luonnollisesti suojaten karvan luonnollisia pintaa. Tarpeeksi tehokas mm. itsepintaisiin likaläiskiin valkoisilla hevosilla. Erinomainen tuote pika puhdistautumiseen kilpailuihin, näyttelyihin ja käytettäväksi kylmällä ilmalla.  Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kevyesti karvaan. Harjaa aine vastakarvaan. Pyyhi tai hankaa pyyhkeellä lika pois. Lopuksi harjaa kuivahtanut karva myötäkarvaan. Älä suihkuta suoraan eläimen päähän vaan suihkuta aine pyyhkeeseen. Erittäin likaiset kohdat ja voimakkaat hajut saattavat tarvita toisen käsittelykerran. Miracle Groom on tarkoitettu käytettäväksi ilman vettä. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.