Absorbine One Step Cream 444 ml

15,00 € 12,10 €
Nahkavarusteiden hoito- ja puhdistusaine

Yksityiskohdat

- Puhdistaa tehokkaasti mm. hikeä ja suolaa. - Estää nahkatuotteita kuivumiselta ja halkeilemiselta - Jättää kauniin satiinipintaisen kiillon - Hyvä nahkaisille valjaille, ohjille, kengille, satuloille, saappaille, - urheiluvarusteille, riimuille, vöille, suitsille ja laukuille - Sisältää lanoliinia, ei rasvainen koostumus - Auttaa nahkaa hengittämään - Uudistaa vanhan väsyneen nahan. Levitä One Step puhtaalla rätillä tai sienellä, anna hetki vaikuttaa ja pyyhi liika aine pois. Käytä kosteaa sientä

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.