Absorbine Santa Fe karvankiilloke UV-suoja 950 ml

29,90 € 24,11 €

Showshine, joka ei tee karvaa liukkaaksi.

Yksityiskohdat

Käyttövalmis suihke joka luo näyttävän kiillon hevosesi karvaan ja jouhiin. Santa Fe-karvankiilloke ei tee karvaa liukkaaksi, joten tuotetta voi käyttää myös satulan ja valjaiden alla. Säännöllinen käyttö pitää hevosen puhtaampana vähentämällä lian ja pölyn kerääntymistä. Turvallinen vesipohjainen tuote, joka ei tahraa. Tuotteessa on myös UV-suoja, joka estää karvan värin haalenemisen kesällä. Käyttöohje: Sumuta karvaan ja jouhiin 15-25cm etäisyydeltä. Anna kuivaa ja harjaa karvat ja jouhet perusteellisesti. Ravista ennen käyttöä. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä suihkuta silmiin, suuhun tai sieraimiin. Säilytys huoneenlämmössä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.