Absorbine Silver Honey voide 56 g

35,00 € 28,23 €

Mullistava uutuus haavojen hoitoon!

Yksityiskohdat

Absorbine Silver Honey on ensimmäinen tuote, joka yhdistää Manuka-hunajan ja MicroSilver BG™:n luonnollisen voiman. Sen vallankumouksellinen koostumus on tehokas bakteereja vastaan, mutta hellävarainen iholle. Se on tutkitusti pysäyttänyt 99,9% bakteereista alottaen välittömästi ihon paranemisen nopeammin. Silver Honey suojaa ihon luonnollista ja normaalia mikrobiomia, joten hevosesi ja muut eläimesi paranevat nopeasti ja mukavasti. Tuote on tehokas haavaumiin, hankaumiin, ihottumaan, kurarupeen, sieniin, naarmuihin, kutinaan ja palovammoihin. Tuotteen karvas maku estää eläimiä nuolemasta ihoa, joten se sopii hyvin käytettäväksi kaikille eläimille.

Silver Honey -voide antaa pitkäkestoisen suojan ja kosteutuksen, joten se pehmittää erittäin tehokkaasti rupia ja auttaa edistämään ihon paranemisen ja uuden kudoksen kasvun edistämisen.

  • Valmistettu luonnollisista, lääketieteellisistä ainesosista.
  • Todistetusti pysäyttää 99,9% bakteereista heti aloittaakseen paranemisen nopeammin.
  • Tarjoaa haavojen luonnollisen puhdistumisen kuolleiden kudosten poistamiseksi ja uuden kudoksen kasvun edistämiseksi.
  • Luonnollinen neem-öljy torjuu hyönteisiä.
  • pH-tasapainoitettu eikä sisällä hypokloorihappoa.
  • Ei häiritse ihon luonnollista mikrobiomia.

 

Pinnallisten pienten haavojen, ihovaurioiden, inkrustaation ja voimakkaasti rasittuneen ihon hoitoon.

Käyttöohje: Puhdista ja kuivaa hoidettava alue. Levitä tuotetta runsaasti. Varmista, että levität myös vahingoittuneen alueen reunoille. Levitä päivittäin, kunnes hoidettava alue on parantunut.

Varotoimet: Vain ulkoiseen käyttöön eläimille. Vältä aineen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Jos ainetta on nielty, ota yhteys myrkytyskeskukseen. Jos ärsytystä hoidettavalla alueella ilmenee, lopeta käyttö.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.