Absorbine Veterinary Liniment Liquid Embrocation 946 ml

39,00 € 31,45 €
Tehokas nestemäinen linimentti.

Yksityiskohdat

Käytetään ulkoisesti rasitustilojen yhteydessä. Lievittää paikallisesti turvotusta ja jännitystä lihaksissa sekä raajoissa, edistää verenkiertoa. Käyttö: Hierotaan kohdealueelle 2-4 kertaa päivässä. Vaikutuksen tehostamiseksi käsiteltävä alue voidaan kostuttaa ensin lämpimällä vedellä, kuivata ja sen jälkeen hieroa Absorbine-linimentti. Raajoissa Absorbinella hierottua aluetta ei suositella peitettäväksi siteellä. Ei rikkoutuneelle iholle, silmiin tai limakalvoille. Käytön jälkeen pullo suljettava tiiviisti. ULKOISESTI ELÄIMILLE. EI LASTEN ULOTTUVILLE. TULENARKAA. Koostumus: Mentoli 1,27 %, kloroksylenoli 0,50%, jodi 0,02 %, kasviekstrakteja, asetoni, tymoli ja vesi. Pakkaus: 473 ml. ja 946 ml

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Absorbine

Absorbine merkkinä ja tuotteena on yhtä vanha kuin Coca-Cola.
1892 Massachusettsissa pariskunta Mary Ida ja Wilbur F. Young eivät olleet tyytyväisiä sen ajan hevosenhoitomenetelmiin. Mary Ida taitavana puutarhurina ja yrttien tuntijana kehitti Absorbine Veterinary Linimentin. Youngin pariskunta teki myös merkittävää valistustyötä paremman hevosenhoidon ja eläinsuojelun puolesta.
Nykypäivinä Absorbine tunnetaan edelleen huippulaadukkaista ja tehokkaista hevosenhoitotuotteista. Tuotteita kehitetään aina vain paremmiksi ja ne ovat todella suosittuja ympäri maailman. Hevari maahantuo Absorbine-tuotteet.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.