Arbocel RC Fine Kuituvalmiste 20 kg

64,90 € 56,93 €

Tehokas kuituvalmiste hevosten suoliston hyvinvointiin

Yksityiskohdat

Arbocel RC Fine on tutkitusti tehokas, kuusen lignoselluloosasta koostuva kuituvalmiste hevosten ruoansulatusongelmiin. Se sopii erityisesti hevosille, jotka kärsivät löysistä ulosteista, imeytymishäiriöistä, kroonisesta ripulista ja ns. kurapieruista.


Lignoselluloosa tasapainoittaa ruuansulatuskanavan toimintaa ja parantaa siten ulosteiden koostumusta. Kuidut muodostavat suolistossa kasvualustan suoliston elintärkeille mikrobeille, jolloin mikrobien ja entsyymien toiminta tehostuu ja suolisto voi paremmin. Kuidut edistävät myös suolistonukan hyvinvointia ja suoliston rytmistä supistusliikettä. Tällöin ravintoaineiden imeytyminen suolistosta tehostuu. ARBOCEL RC Fine:n kuitu toimii suolistossa pesusienen tavoin vähentäen tehokkaasti ja nopeasti ripulin esiintymistä ja vakauttaen ruoansulatusta paksusuolessa. ARBOCELiä voidaan käyttää turvallisesti myös ylipainoisilla hevosilla, kaviokuumeesta tai metabolisesta oireyhtymästä kärsivillä hevosilla. Tuote ei sisällä täyteaineita, kuten tärkkelystä tai sokeria. Se sopii myös monille allergisille hevosille. Arbocel RC Fine on myös puhdas mykotoksiineista.

ARBOCEL RC Finea 600 kg painavalle hevoselle tulisi tarjota päivittäin noin 100-150 g. Arbocel RC Fine on varsin mauton ja kuivana pölyävä, joten se suositellaan tarjottavan
kostutetun väkirehun tai mashin kanssa. Tuotetta ei tarvitse turvottaa. Mikäli hevonen ei saa väkirehuja, voi Arbocel RC Finen tarjota myös liotettujen heinä- tai sinimailaspellettien kera.

- Ehkäisee ripulia
- Sitoo nestettä suolistosta
- Tukee suoliston hyvinvointia
- Auttaa edistämään ravintoaineiden imeytymistä
- Parantaa lannan koostumusta
- Tukee suoliston tärkeää mikrobiflooraa
- Auttaa aktivoimaan suoliston liikettä


Käyttöohje
Annostelusuositus/päiväannos
Täysikasvuiset hevoset 100 - 150 g (3 dl n. 135g)
Ponit 50-80 g
Varsat 60-90 g

1 dl painaa noin 45g. Aikuiselle hevoselle 3 dl päiväannoksella 20 kg säkki kestää 148 päivää.
Sekoitetaan muun rehun joukkoon. Päiväannos on hyvä jakaa kulloistenkin hevosen ruokintakertojen mukaan. Tuote on kuivana pölyävää, joten suositellaan syötettävän kostutettuna.
Tuotetta ei tarvitse turvottaa. Arbocel RC sopii jatkuvaan ruokintaan. Maittavuutta voidaan lisätä liuottamalla tuote mash-veteen, melassisiirappiin tai omenamehuun.

Koostumus:
Kuusen Lignoselluloosa

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.