Arena Cob Wide HART yleissatula

Alkaen 1 295,00 € 1 044,35 €
Vain %1 jäljellä

Leveille hevosille suunniteltu klassinen yleissatula

Yksityiskohdat

Klassinen wide yleissatula, suunniteltu erityisesti leveille hevosille. Laadukasta eurooppalaista nahkaa, muokattava ja säädettävä (HART).

Arena Cob Wide yleissatula mahdollistaa tasapainoisen istunnan ja antaa hyvän tuen. Treenaa kentällä, hyppää esteitä tai maastoile – ainutlaatuiset muokkausominaisuudet takaavat aina mukavan harrastamisen sinulle ja täydellisesti sopivan satulan hevosellesi. 

 

Vaihdettava etukaari, toppausten helppo säätö ja siirrettävät tuet. Istuin ja vastinhihnat laadukasta nahkaa, sisäpuoli ja panelit kestävää teknistä materiaalia. Cob-malleissa on valmiina 2XW etukaari. Näihin käyvät kaikki EASY-CHANGE WIDE-sarjan kaaret.

 

HART-merkintä satulassa tarkoittaa, että käytössä ovat uusimmat satulateknologian innovaatiot. Satula on aina hevoselle mukava, sillä lähimpänä hevosen selkää on ohut, suojaava ilmapaneli. Se antaa lihaksille täyden liikkumavapauden. Satulan leveyttä ja toppauksia on helppo muokata hevosen kehittyessä, joten satula on helppo pitää aina täsmällisesti istuvana. Elastiflex-runko on ergonominen ja kestävä. Istuimen moderni muotoilu ja siirrettävät tuet auttavat ratsastajaa saavuttamaan optimaalisen asennon ja parhaan suorituskyvyn. Lue lisää: https://www.kaprioli.com/hart-2

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Arena Saddles

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.