Arena HART estesatula

Alkaen 1 295,00 € 1 044,35 €
Vain %1 jäljellä

Arena Klassinen estesatula

Yksityiskohdat

Klassinen estesatula, harjoitteluun ja kilpailemiseen. Laadukasta eurooppalaista nahkaa, muokattava ja säädettävä (HART).

Treenaa tai kilpaile – tämä tyylikäs estesatula auttaa ratsastajaa säilyttämään oikean asennon ja tasapainon. ja antaa hyvän tuen isoissakin hypyissä. 

 

Ainutlaatuiset muokkausominaisuudet takaavat aina mukavan harrastamisen sinulle ja täydellisesti sopivan satulan hevosellesi. Vaihdettava etukaari, toppausten helppo säätö ja siirrettävät tuet. Istuin ja vastinhihnat laadukasta nahkaa, sisäpuoli teknistä materiaalia.

 

HART-merkintä satulassa tarkoittaa, että käytössä ovat uusimmat satulateknologian innovaatiot. Satula on aina hevoselle mukava, sillä lähimpänä hevosen selkää on ohut, suojaava ilmapaneli. Se antaa lihaksille täyden liikkumavapauden. Satulan leveyttä ja toppauksia on helppo muokata hevosen kehittyessä, joten satula on helppo pitää aina täsmällisesti istuvana. Elastiflex-runko on ergonominen ja kestävä. Istuimen moderni muotoilu ja siirrettävät tuet auttavat ratsastajaa saavuttamaan optimaalisen asennon ja parhaan suorituskyvyn. Lue lisää: https://www.kaprioli.com/hart-2

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Arena Saddles

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.