Arena High Wither HART koulusatula

Alkaen 1 295,00 € 1 044,35 €
Vain %1 jäljellä

Korkeasäkäisille hevosille tarkoitettu klassinen koulusatula

Yksityiskohdat

Klassinen koulusatula, suunniteltu erityisesti korkeasäkäisille hevosille. Laadukasta eurooppalaista nahkaa, muokattava ja säädettävä (HART).

Treenaa tai kilpaile – tämä tyylikäs koulusatula auttaa ratsastajan tiiviiseen istuntaan ja täsmällisiin apuihin. 

 

Ainutlaatuiset muokkausominaisuudet takaavat aina mukavan harrastamisen sinulle ja täydellisesti sopivan satulan hevosellesi. Vaihdettava etukaari, toppausten helppo säätö ja suuret, siirrettävät tuet. Istuin ja vastinhihnat laadukasta nahkaa, sisäpuoli teknistä materiaalia. 

High Wither -malleissa on valmiina vihreä etukaari (Medium Narrow). Näihin käyvät kaikki EASY-CHANGE-perussarjan kaaret.

 

HART-merkintä satulassa tarkoittaa, että käytössä ovat uusimmat satulateknologian innovaatiot. Satula on aina hevoselle mukava, sillä lähimpänä hevosen selkää on ohut, suojaava ilmapaneli. Se antaa lihaksille täyden liikkumavapauden. Satulan leveyttä ja toppauksia on helppo muokata hevosen kehittyessä, joten satula on helppo pitää aina täsmällisesti istuvana. Elastiflex-runko on ergonominen ja kestävä. Istuimen moderni muotoilu ja siirrettävät tuet auttavat ratsastajaa saavuttamaan optimaalisen asennon ja parhaan suorituskyvyn. Lue lisää: https://www.kaprioli.com/hart-2

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Arena Saddles

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.