Arena High Wither HART yleissatula

Alkaen 1 295,00 € 1 044,35 €
Vain %1 jäljellä

Korkeasäkäisille hevosille suunniteltu klassinen yleissatula

Yksityiskohdat

Klassinen yleissatula, suunniteltu erityisesti korkeasäkäisille hevosille. Laadukasta eurooppalaista nahkaa, muokattava ja säädettävä (HART).

Isosäkäiselle saattaa olla haastavaa löytää sopiva satula. Arena High Wither yleissatula mahdollistaa tasapainoisen istunnan ja antaa hyvän tuen. Treenaa kentällä, hyppää esteitä tai maastoile – ainutlaatuiset muokkausominaisuudet takaavat aina mukavan harrastamisen sinulle ja täydellisesti sopivan satulan hevosellesi. 

 

Vaihdettava etukaari, toppausten helppo säätö ja siirrettävät tuet. Istuin ja vastinhihnat laadukasta nahkaa, sisäpuoli ja panelit kestävää teknistä materiaalia.

High Wither -malleissa on valmiina vihreä etukaari (Medium Narrow). Näihin käyvät kaikki EASY-CHANGE-perussarjan kaaret.

 

HART-merkintä satulassa tarkoittaa, että käytössä ovat uusimmat satulateknologian innovaatiot. Satula on aina hevoselle mukava, sillä lähimpänä hevosen selkää on ohut, suojaava ilmapaneli. Se antaa lihaksille täyden liikkumavapauden. Satulan leveyttä ja toppauksia on helppo muokata hevosen kehittyessä, joten satula on helppo pitää aina täsmällisesti istuvana. Elastiflex-runko on ergonominen ja kestävä. Istuimen moderni muotoilu ja siirrettävät tuet auttavat ratsastajaa saavuttamaan optimaalisen asennon ja parhaan suorituskyvyn. Lue lisää: https://www.kaprioli.com/hart-2

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Arena Saddles

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.