Back On Track Lapasuoja ilman toppausta

Alkaen 64,90 € 52,34 €

Lapasuojus, joka lisää verenkiertoa lapojen alueelle.

Yksityiskohdat

Back on Track lapasuojassa on Welltex-kankaan ainutlaatuiset ominaisuudet. Se lisää verenkiertoa lapojen alueelle ja peittää rintalihakset, trapezius-lihakset sään molemmilta puolilta sekä olkavarren lihakset. Lapasuoja estää loimia hankaamasta karvoja ja on miellyttävä hevoselle ihonmyötäisen muotoilunsa ansiosta. Sopii päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden. Lämmittää lihaksia ennen ja jälkeen suorituksen ja sopii erinomaisesti käytettäväksi myös lapojen alueen vammoista toipuville hevosille.

Back on Track®- tuotteita voidaan käyttää vammojen ennaltaehkäisyyn alkuverryttelyssä, palautumiseen, akuutteihin lihasjännityksiin ja särkyihin, jännevammojen hoidon tueksi, nivelongelmien yhteydessä, vanhuuden jäykkyyden vähentämiseksi sekä lämmön lisäämiseksi. Koska keraaminen Welltex-materiaali heijastaa kehon lämpöä, verenkierto kankaan alla olevassa kudoksessa lisääntyy. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista.

Käyttöohje: Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Suosittelemme tuotteille ensimmäisten 2-3 päivän ajan enintään neljän tunnin käyttöä, jotta keho saa tottua kankaan vaikutuksiin. Paras hyöty saadaan Welltex-kankaan ollessa suorassa ihokosketuksessa. Tuotteet toimivat parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä, esim. 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta linimenttejä ja Back on Track- tuotteita käytettäessä yhtäaikaisesti, sillä linimenttien ja hoitavien geelien/voiteiden vaikutus voimistuu yhteiskäytössä.

Materiaali 80% polyesteria, 20% elastaania (sisältää keraamisen jauheen).

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Back On Track

Hevari myy Back on Trackin hoitavia tekstiilejä sekä nivel- ja lihassuojia. Back on Track® on rekisteröity tuotemerkki, jonka funktionaalinen mineraalikangas on rekisteröity nimellä Welltex. Polyester- tai polypropyleenikuituihin sulautetut mineraalipartikkelit heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuotona, joka lisää hyvinvointia ja kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista. Back on Track- tuotteissa yhdistyvät vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian ominaisuudet.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.