Back On Track Posture Reminder Ryhtiliivi

Alkaen 42,00 € 33,87 €

Kevyt ryhtiliivi, joka auttaa parantamaan ryhtiä.

Yksityiskohdat

Huonon ryhdin aiheuttama lihaksiston epätasapaino ja siitä seuraava epämukavuus voivat vaikuttaa paljon terveyteen ja hyvinvointiin. Posture Reminder-ryhtiliiviä käyttämällä voit harjoittaa lihaksiasi ja saavuttaa luonnollisen, hyvän ryhdin. Kun istumme pitkiä aikoja olkapäät pyöristettyinä eteenpäin, rintakehän lihakset kiristyvät liikaa. Ryhtiliivi ei pakota tiettyyn asentoon vaan ennemminkin muistuttaa aktivoimaan oikeita lihaksia, mikä ajan kanssa parantaa ryhtiä.

Ryhtiliiviä voi käyttää päivittäin, se on miellyttävä ja kevyt käyttää ratsastaessa, urheillessa tai muuten vain vapaa-ajalla. Tarranauhan ansiosta se on helppo pukea ja riisua sekä säätää oikealle kireydelle. Ryhtiliivin käyttäminen venyttää rintalihaksia ja lisää verenkiertoa. Ratsastaessa tasapaino ja symmetria satulassa istuessa paranee, koska liivi ohjaa aktivoimaan syviä vatsalihaksia. Hyvä ryhti auttaa myös parantamaan hengitystä. Käytä ryhtiliiviä yhdestä kolmeen tuntiin kerralla. Ryhtiliivin sisävuori on Welltex-mineraalikangasta, joka parantaa verenkiertoa.

Suuntaa antava kokotaulukko:

NAISET:

S-M = 50-65kg / 150-175 cm

M-L = 65-75kg / 155-185 cm

L-XL = 75-90kg / 170-195 cm

MIEHET:

S-M = 55-70kg / 155-175 cm

M-L = 70-80kg / 165-185 cm

L-XL = 80-95kg / 170-195 cm

Back on Track®- tuotteita voidaan käyttää vammojen ennaltaehkäisyyn alkuverryttelyssä, palautumiseen, akuutteihin lihasjännityksiin ja särkyihin, jännevammojen hoidon tueksi, nivelongelmien yhteydessä, vanhuuden jäykkyyden vähentämiseksi sekä lämmön lisäämiseksi. Koska funktionaalinen Welltex-materiaali heijastaa kehon lämpöä, verenkierto kankaan alla olevassa kudoksessa lisääntyy. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista.

Käyttöohje: Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Suosittelemme tuotteille ensimmäisten 2-3 päivän ajan enintään neljän tunnin käyttöä, jotta keho saa tottua kankaan vaikutuksiin. Paras hyöty saadaan Welltex-kankaan ollessa suorassa ihokosketuksessa. Tuotteet toimivat parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä, esim. 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta linimenttejä ja Back on Track- tuotteita käytettäessä yhtäaikaisesti, sillä linimenttien ja hoitavien geelien/voiteiden vaikutus voimistuu yhteiskäytössä. Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Back On Track

Hevari myy Back on Trackin hoitavia tekstiilejä sekä nivel- ja lihassuojia. Back on Track® on rekisteröity tuotemerkki, jonka funktionaalinen mineraalikangas on rekisteröity nimellä Welltex. Polyester- tai polypropyleenikuituihin sulautetut mineraalipartikkelit heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuotona, joka lisää hyvinvointia ja kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista. Back on Track- tuotteissa yhdistyvät vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian ominaisuudet.

© 2020 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.