Back On Track Royal Kinnersuojat pr

Alkaen 99,00 € 79,84 €

Pehmustetut kinnersuojat.

Yksityiskohdat

Kinnersuojien valikoimiin on tullut uutta! Royal kinnersuojissa on lisäominaisuutena paksu patja, joka lisää käyttömukavuutta ja vähentää hankautumien mahdollisuutta.

Back on Track royal kinnersuojat on suunniteltu istumaan tiivisti ja turvallisesti kintereen ympärille. Kinnersuojissa on sisällä Welltex-pehmusteella varustettu paksu patja ja ulkokuori on kestävää neopreenia, jossa kolme vahvaa tarraa. Keskimmäinen tarra on varustettu joustolla. Kinnersuoja on erinomainen apu kinnervaivojen, kuten kinnerpatin hoidossa. Ne on suunniteltu käytettäväksi ennen/jälkeen harjoituksen, tallissa tai kuljettaessa. Emme suosittele käyttöä hevosen tarhatessa valvomatta. Suojat myydään pareittain.

Back on Track®- tuotteita voidaan käyttää vammojen ennaltaehkäisyyn alkuverryttelyssä, palautumiseen, akuutteihin lihasjännityksiin ja särkyihin, jännevammojen hoidon tueksi, nivelongelmien yhteydessä, vanhuuden jäykkyyden vähentämiseksi sekä lämmön lisäämiseksi. Koska keraaminen Welltex-materiaali heijastaa kehon lämpöä, verenkierto kankaan alla olevassa kudoksessa lisääntyy. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista.

Käyttöohje: Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Suosittelemme tuotteille ensimmäisten 2-3 päivän ajan enintään neljän tunnin käyttöä, jotta keho saa tottua kankaan vaikutuksiin. Paras hyöty saadaan Welltex-kankaan ollessa suorassa ihokosketuksessa. Tuotteet toimivat parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä, esim. 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta linimenttejä ja Back on Track- tuotteita käytettäessä yhtäaikaisesti, sillä linimenttien ja hoitavien geelien/voiteiden vaikutus voimistuu yhteiskäytössä.

Materiaali suojan patja 50% puuvillaa, 50% polyesteria (sisältää keraamisen jauheen), täyte 100% polyesteria, suojan kuori 100% neopreenia.

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.

Ympärysmitta alhaalta S= 42-45 cm 30- 34 cm M= 40-47 cm 32-37 cm L= 44-49 cm 36-40 cm XL= 47-51 cm 38-41 cm. Mitat on mitattu "kuoren" ympäriltä ylhäältä ja alhaalta.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Back On Track

Hevari myy Back on Trackin hoitavia tekstiilejä sekä nivel- ja lihassuojia. Back on Track® on rekisteröity tuotemerkki, jonka funktionaalinen mineraalikangas on rekisteröity nimellä Welltex. Polyester- tai polypropyleenikuituihin sulautetut mineraalipartikkelit heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuotona, joka lisää hyvinvointia ja kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista. Back on Track- tuotteissa yhdistyvät vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian ominaisuudet.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.