Back On Track Sienna Verkkoloimi

Alkaen 139,95 € 112,86 €

Kevyt verkkoloimi Welltex-kankaan hoitavilla ominaisuuksilla.

Yksityiskohdat

Kevyen verkkoloimen hyötynä on optimaalinen hengittävyys, joka tekee siitä täydellisen kuljetus- ja kuivatusloimen. Loimen selkä- ja etuosa on vuorattu verenkiertoa parantavalla funktionaalisella Welltex-kankaalla ja sen alaosa on verkkokangasta. Loimen suunnittelu ja muotoilu tukee hevosen selän ja lapojen lihaksia. Kiinnityksissä on pyritty välttämään painepisteiden syntymistä. Loimessa on kätevät kiinnitykset, häntänaru D-rengaskiinnityksellä sekä pehmeä säänpehmuste, joka estää hiertymien syntymistä.

Käyttöohje: Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Suosittelemme tuotteille ensimmäisten 2-3 päivän ajan enintään neljän tunnin käyttöä, jotta keho saa tottua kankaan vaikutuksiin. Paras hyöty saadaan Welltex-kankaan ollessa suorassa ihokosketuksessa. Tuotteet toimivat parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä, esim. 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta linimenttejä ja Back on Track- tuotteita käytettäessä yhtäaikaisesti, sillä linimenttien ja hoitavien geelien/voiteiden vaikutus voimistuu yhteiskäytössä. Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Back On Track

Hevari myy Back on Trackin hoitavia tekstiilejä sekä nivel- ja lihassuojia. Back on Track® on rekisteröity tuotemerkki, jonka funktionaalinen mineraalikangas on rekisteröity nimellä Welltex. Polyester- tai polypropyleenikuituihin sulautetut mineraalipartikkelit heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuotona, joka lisää hyvinvointia ja kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista. Back on Track- tuotteissa yhdistyvät vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian ominaisuudet.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.