Black Horse GreenBar alfalfa-heinäkuutio 17 kg

34,90 € 30,61 €

Terveellinen hevosenherkku ilman viljaa tai lisättyä sokeria

Yksityiskohdat

Black Horse GreenBar alfalfa-heinäkuutio on terveellinen herkku hevoselle ja sopii erinomaisesti makupalaksi, palkitsemiseen tai ajanvietteeksi. GreenBarin rakenne on karkea ja kostutettunakin siinä on paljon pureskeltavaa. GreenBaria voidaan käyttää myös korvaamaan tai täydentämään huonolaatuista karkearehua. Black Horse GreenBar sisältää kuivattua sinimailasta ja heinää ilman melassia, öljyä tai muita sidosaineita. GreenBarissa on korkea kuitupitoisuus ja hyvälaatuista valkuaista mutta maltillisesti sokeria ja tärkkelystä.

Huom! Kaikille hevosille sinimailanen ei välttämättä sovellu, allergisia reaktioita saattaa esiintyä.

KÄYTTÖOHJE:

GreenBar voidaan tarjoilla kuivana- tai kostutettuna. Hevonen kannattaa totuttaa kuutioihin vähitellen ja tarkkailla aluksi, miten se syö niitä. Jos hevonen ahmii, sillä on taipumusta ruokatorventukoksiin tai hampaissa on ongelmia (iäkkäät hevoset), tulee GreenBar kostuttaa vedellä. Tämä on suositeltavaa myös, mikäli syöttömäärä on suuri. GreenBar kuutio hajoaa veteen nopeasti. Isommat määrät on hyvä syöttää lattiatasolta esimerkiksi vadista tai heinäkasan päältä. Makupalana käytettäessä pienennä kuutiot sopivan kokoisiksi paloiksi.

• Annostelusuositus: muutamasta kuutiosta – n. 3 kg. Annostelu riippuu muun karkearehun ravintoarvoista ja määrästä, hevosen iästä, kunnosta ja rasituksen määrästä. Pidä puhdasta juomavettä aina saatavilla.

• GreenBar-kuution koko on noin 3x3 cm

• Litrapaino n. 500 g. Annostele Greenbar aina painon, ei tilavuuden mukaan.

• Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa. Koska kuutioon ei ole lisätty mitään sidosaineita osa niistä saattaa hajota säkissä. Hake on myös käyttökelpoista joko sellaisenaan tai kostutettuna.

Koostumus: Sinimailanen (Alfalfa), heinä (n.20%)

Ravintoaineet: Raakaproteiini n. 15 %, Raakarasva 3 %, Raakakuitu 28 %, Raakatuhka 9 %, Sokeri < 7 %, Tärkkelys < 5 %

Muuntokelpoinen energia 10 – 11 MJ/kg/

Ravintoarvoissa voi olla pientä vaihtelua erien välillä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Black Horse

Kotimaiset Black Horse -rehut ovat korkeatasoisia. Rehut on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa.
Black Horse-rehuvalikoimasta löydät täysrehut, täydennysrehut, lisärehut, lisäravinteet, kivennäiset ja vitamiinit.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.