Black Horse Premium ADE-liq 1 l

17,50 € 15,35 €
Nestemäinen, A-, D-, E-vitamiinia ja seleeniä sisältävä täydennysrehu hevosille.

Yksityiskohdat

Voidaan käyttää ympäri vuoden, mutta käyttöä suositellaan etenkin sisäruokintakauden edetessä, kun korsirehun vitamiinipitoisuudet alenevat. A-vitamiini ylläpitää ihon ja limakalvojen normaalia toimintaa ja tukee vastustuskykyä. Se on tarpeellinen myös näkökyvylle. D3 -vitamiinin tehtävänä on elimistön kalsiumin ja fosforin tasapainon säätely. E-vitamiinilla on tärkeä rooli lihasten toiminnassa ja vastustuskyvyn ylläpidossa, antioksidanttina se suojaa myös soluja hapettumiselta. Säilytettävä alle +20°C:n lämpötilassa kuivassa paikassa, suojattava auringonvalolta. Suojeltava jäätymiseltä.

VIIKKOANNOS muusta ruokinnasta riippuen: Hevoset 4-10ml / viikko Varsat (vieroitettu) 4-7 ml / viiikko

Koostumus/ Sammansättning: vesi / vatten, vitamiinihivenaineseos / vitamin- och spårämneblandning

Ravitsemukselliset lisäaineet / Näringstillsatser: A-vitamiini / vitamin A 10 000 ky/IE/ml D3-vitamiini / vitamin D3 5 000 ky/IE/ml E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti) / 30 mg/ml vitamin E (all-rac-alfa-tokoferylacetat) (3a700) (1 mg all-rac-alfa-tokoferyyliasetaattia = 1 IU) / (all-rac-alfa-tokoferylacetat = 1 IE) Niasiiniamidi / niacinamid 10 mg/ml Seleeni (natriumseleniitti) / selen (natriumselenit) 0,01 mg/ml

Teknologiset lisäaineet / Tekniska tillsatser: emulgointiaineet / emulgeringsämnen

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Black Horse

Kotimaiset Black Horse -rehut ovat korkeatasoisia. Rehut on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa.
Black Horse-rehuvalikoimasta löydät täysrehut, täydennysrehut, lisärehut, lisäravinteet, kivennäiset ja vitamiinit.

© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.