Bucas Loimenpesuaine 250 ml

13,00 € 10,48 €
Fosfaatiton pesuaine kaikille vedenpitäville ja vettähylkiville loimille ja tekstiileille.

Yksityiskohdat

Pesuohje: - Käsinpesu tai konepesu max 40’C - Annostus 50ml 4,5kg kuivaa pyykkiä kohden tai 25ml 10 litraan vettä - Älä käytä kuivausohjelmia tai kuivausrumpua, kuivaa huoneenlämmössä - Älä käytä huuhteluainetta tai muita kemikaaleja - Käytä vain Bucas pesuainetta parhaiden tulosten saavuttamiseksi - Valmistusmaa Saksa Pese Bucas loimet ainoastaan Bucas pesuaineella täyden takuun säilyttämiseksi

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.