Bucas Smartex Medium 150 g ulkoloimi

Alkaen 239,00 € 192,74 €
Vain %1 jäljellä
Erittäin kestävä loimi stay dry-vuorilla.

Yksityiskohdat

Smartex loimen ulkokangas on 1000D ballistista nylonia, joka on erittäin kestävää ja hengittävää. Loimessa on toppauksena 150g lämpöpuristettu polyesteritäyte. Hevosta vasten loimessa on Stay Dry-vuori. Stay Dry-kangas siirtää kosteuden pois hevosesta ja takaa, että hevonen on aina kuiva. Tämän loimen kanssa voit jopa laittaa kostean hevosen ulos talvella. Antibakteerisesti käsitelty materiaali ehkäisee iho-ongelmia. Loimessa on Bucasin istuva kaula-aukko ja lapaleikkaus. Lapojen kohdalla loimessa on pehmeä ja liukas nylonvuoraus. Loimen kaikki metalliosat ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Loimessa on etukiinnityksenä magneetti sekä Clickn Go-pikalukko. Loimessa on tarrakiinnitykset kaulakappaleelle, joka myydään erikseen.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Bucas

Irlantilainen Bucas tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia loimia ja muita varusteita hevosille. Bucas on huomioinut erittäin monipuolisessa loimitarjonnassaan jokaisen tarpeet eri tilanteisiin. Tutustu mm. hintalaatusuhteeltaan erinomaisiin Freedom-loimiin!

Bucas on yhdistänyt valmistuksessaan aitoa irlantilaista ratsastusperinnettä muiden toimialojen, maiden ja markkinoiden viimeisimpään tuotekehitykseen 1980-luvulta asti. Tuloksena tästä on syntynyt laaja valikoima kekseliäitä ja hyvin edistyksellisiä tuotteita. Bucas on jo alusta asti saavuttanut menestyksellisesti maailmanlaajuiset markkinat.

Bucas on mm. kehittänyt ja valmistanut maailman ensimmäiset vedenkestävät loimet. Lisäksi Bucas esitteli ensimmäisenä maailmalle antibakteerisen pinnoitteen ja aurinkoa heijastavat loimet.

Bucasta pidetään synonyyminä korkeimmin kehittyneille loimille ja uraauurtava tuotekehittely jatkuu edelleen, tarjoten asiakkaille tänä päivänä kattavamman valikoiman ja monipuolisemmat vaihtoehdot kuin koskaan aikaisemmin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.