Custom Multicarbon III kilpakärry

Alkaen 5 379,00 € 4 337,90 €
Vain %1 jäljellä
Kilpakärry metalliperällä ja hiilikuituaisoilla

Yksityiskohdat

Uudistuneessa MC III mallissa yhdistyy monipuolinen muunneltavuus sekä aisoissa Customin täyshiilikuitukärryistä tuttu hiilikuituteknologia. Uuden muotoilun mitoitustavan sekä oikeaksi havaitun jäykkyytensä ansiosta MC III tarjoaa hyvät työolosuhteet niin hevoselle kuin ohjastajallekin. Custom MC III mitoitusta on monipuolistettu sekä korkeuden muutoksissa otettu käyttöön uusi ajattelutapa. Korkeutta lisättäessä lähtökohtana on pyörän haarukan vakiokoko. Vakiomallia korkeammissa kärryissä korkeusmuutos toteutetaan rungon muotoilulla, näin voi monipuolistaa korkeussäädön mahdollisuuksia. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Custom

Custom-kärryt ovat tunnettuja ja luotettuja kaikissa raviurheilumaissa. Custom Sulky on johtava ravikärryvalmistaja.

Noin 30 vuoden kokemus ravikärryjen tuotekehityksestä, suunnittelusta ja valmistuksesta yhdessä kiinteän yhteistyön ammattivalmentajien- ja ohjastajien kanssa takaavat Custom tuotteiden korkean laadun, nopeuden, kestävyyden sekä toimivuuden.

Maailman nopeimpien, kevyimpien ja kestävimpien kilpa- ja harjoituskärryjen valmistuksessa käytetään monipuolisesti nykytekniikan tarjoamia mahdollisuuksia niin materiaali- kuin tuotantoteknologiaratkaisuissakin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.