Custom Speedmaster valmennuskärry+apuaisat

Alkaen 2 524,00 € 2 035,48 €
Vain %1 jäljellä
Hiittikärryt

Yksityiskohdat

Custom Speedmaster on kokoteräksinen valmennuskärry, jonka muotoilu, rakenne, sekä ilmajousitus aikaansaavat hyvän ajotuntuman. Speedmaster on perinteistä valmennuskärryä lyhyempi ja leveämpi, tämä yhdessä ilmajousituksen kanssa varmistaa hyvät ajo-ominaisuudet myös kovassa vauhdissa. Speedmasterin suunnittelussa on huomioitu myös sivuaisojen toimivuus. Kokometallinen, ilmajousilella istuinjousitettu. Perinteisellä tai Quick Hitch -aisalla. Kiinteät lokasuojat. Paino pyörineen 39,5kg. Sisältää pyörät, apuaisat ja kurapressun. Värivaihtoehtoja useita.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Custom

Custom-kärryt ovat tunnettuja ja luotettuja kaikissa raviurheilumaissa. Custom Sulky on johtava ravikärryvalmistaja.

Noin 30 vuoden kokemus ravikärryjen tuotekehityksestä, suunnittelusta ja valmistuksesta yhdessä kiinteän yhteistyön ammattivalmentajien- ja ohjastajien kanssa takaavat Custom tuotteiden korkean laadun, nopeuden, kestävyyden sekä toimivuuden.

Maailman nopeimpien, kevyimpien ja kestävimpien kilpa- ja harjoituskärryjen valmistuksessa käytetään monipuolisesti nykytekniikan tarjoamia mahdollisuuksia niin materiaali- kuin tuotantoteknologiaratkaisuissakin.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.